Alkoholia salaa julkisella paikalla? Uusi viinispray mahtuu käsilaukkuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkoholin nauttimista julkisilla paikoilla ei katsota yleensä hyvällä, ellei kyseessä ole jokin erityistilanne, kuten yleisötapahtuma. Jos julkijuopottelua pitää siis syystä tai toisesta harrastaa, on se tehtävä salaa tai vähintäänkin mahdollisimman vähän huomiota herättävästi.

Facebook
Facebook

Liettualainen mainosalan yritys McCann Vilnius on lanseerannut tuotteen, joka tekee hienovaraisesta juomisesta entistä helpompaa. Kyseessä on Beaujolais-viinillä täytetty pieni suihepullo, josta käyttäjä voi huomaamattomasti suihkuttaa juomaa suoraan suuhunsa.

McCann Vilnius -yrityksen mukaan keksinnössä ei ole kyse ainoastaan orastavan alkoholismin piilottamisen helpottamisesta. Beaujolais-viinin aromien kerrotaan tulevan paremmin esille kun sitä nautitaan perinteisellä tavalla juomisen sijaan suihkuttamalla juomaa suuhun. Yksi viinin tunnusmerkeistä on nimittäin sen tuoreita kukkia muistuttava tuoksu.