Paul Walkerin kuolema ei vaikuta – Fast & Furious -elokuvasarja jatkuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2001 ensi-iltansa saanut The Fast and the Furious, eli Hurjapäät, oli suurmenestys lippuluukulla. Kaahailuelokuva on saanut tähän päivään mennessä jo viisi jatko-osaa, ja sarjan seitsemäs osa saa ensi-iltansa vuonna 2015.

Ensi vuonna valkokankaille saapuva Furious 7 on elokuvasarjan viimeinen osa, jossa marraskuussa 2013 traagisesti menehtynyt näyttelijä Paul Walker on yhä mukana. Fast and Furious -elokuvien tuottajan mukaan elokuvasarjaa tullaan kuitenkin todennäköisesti jatkamaan vielä vähintään kolmella uudella elokuvalla.

– Paul Walker oli ja tulee aina olemaan tärkeä osa tarinaa. Mukana on kuitenkin myös monia muita upeita hahmoja, ja meillä on mahdollisuus esitellä myös uusia hahmoja. Mielestäni kyse on koko ajan kasvavasta sarjasta, Universal Studiosin puheenjohtaja Donna Langley kuvaili The Hollywood Reporter -lehdelle.

Fast and Furious -elokuvasarjan 7. osa, Furious 7 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 3. huhtikuuta 2015. Edesmenneen Paul Walkerin lisäksi mukana ovat muun muassa Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham ja Igguy Azalea.