Naapurit soittivat hätäkeskukseen väkivallan äänten takia – poliisi yllättyi löydöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siinä vaiheessa kun naapurista kuuluu karmivaa huutoa ja mekastusta, voi olettaa asunnossa tapahtuvan kamalia asioita. Näin olettivat myös norjalaisen kerrostalon asukkaat, jotka ilmoittivat hädissään poliisille eräästä asunnosta kantautuneista äänistä.

Viranomaiset saapuivat oslolaisen asunnon ovelle ja soittivat ovikelloa. He olivat saaneet useita hätääntyneitä soittoja huolestuneilta naapureilta, koska asunnosta kantautuneet äänet saivat muut talon asukkaat pelkäämään pahinta. Yllättäen oven avasi rauhallinen nuori mies. Kun poliisit kertoivat tulonsa syyn, joutuivat he pidättelemään naurua miehen kertoessa totuuden.

Mies oli pelannut shakkia tietokonettaan vastaan. Hän oli kertomansa mukaan suuttunut ja musertunut, koska tekoälyllä varustettu kapistus voitti hänet kerta toisensa jälkeen. Mies ei yksinkertaisesti pystynyt pidättelemään kiukkuaan tai huutoaan. Poliisit tiedottivat asiasta naapureille ja twiittasi myöhemmin tapauksesta Twitteriin.