Provinssirock vaihtoi nimensä – ja julkisti kovat päätähdet

Festarit · Stara.fi

Seinäjoella perinteisesti alkukesästä järjestetty Provinssirock on vaihtanut nimensä. Tapahtumassa on ollut jo vuosikymmenten ajan runsaasti myös rock-genreen kuulumattomia esiintyjiä, mutta siitä huolimatta tapahtuma nimi on muutettu vasta tämän vuoden uudistusten myötä.

Tänään Provinssirock paljasti tulevan kesän ensimmäiset artistikiinnityksensä, Musen ja Calvin Harrisin, ja samalla paljasti tapahtuman uuden nimen olevan nyt pelkkä Provinssi. Samalla uudistuva festivaali laajenee nelipäiväiseksi, sillä Provinssia juhlitaan ensi kesänä Seinäjoen Törnävänsaarella keskiviikosta lauantaihin.

Ensi kesänä 24.-27. kesäkuuta järjestettävän Provinssin ensimmäiset kiinnitykset ovat maailman suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Muse ja juuri uuden Motion-albuminsa julkaissut EDM-supertähti Calvin Harris, joka oli viime vuonna maailman eniten tienannut DJ-tähti.

– Uusi kansainväliseen yhteistyöhön pohjautuva toimintamallimme näyttää nyt voimansa parhaalla mahdollisella tavalla: Muse ja Calvin Harris täyttäisivät minkä tahansa kansainvälisen megafestivaalin pääesiintyjien saappaat, festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo.