Lentomatkustaja kuvasi karun videon matkalaukkujen paiskomisesta – bändi raivostui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaiset muusikot olivat varanneet lentomatkansa Virgin Australia -lentoyhtiöstä. Ennen matkaa he olivat pakanneet huolellisesti särkyvät esineet ja instrumentit niille kuuluviin laukkuihin ja pyytäneet lähtöselvityksessä laukkujen käsittelyssä erityistä huolellisuutta.

YouTube
YouTube

Laukkuihin oli liimattu teippi, jossa luki teksti: ”Särkyvää”. Muusikkojen matka alkoi kuitenkin järkytyksellä, sillä lentokoneessa he huomasivat ikkunasta kuinka laukkujen käsittelijä heitteli heidän arvokkaita soitinlaukkuja hihnalle. Laukkujen käsittelijä sai matkustajat raivon partaalle.

Muusikot kuvasivat videolle tilanteen, jossa he näkivät kuinka heidän kallisarvoiset instrumenttinsa paiskataan hihnalle, eivätkä he voineet tehdä asialle mitään. Miehet olivat aivan varmoja, että jotain laukuissa meni rikki. Muusikot jakoivat videon sosiaalisessa mediassa ja se sai välittömästi tuhansia katselukertoja.

Virgin Australia on raportoinut selvittävänsä tilanteen ja pahoitellut työntekijänsä huolimattomuutta.