Sienestäjä teki melkoisen löydön keskeltä metsää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar Lerin vei tyttöystävänsä romanttiselle retkelle Epping Forestin metsään. Pariskunnan oli tarkoitus kerätä samoilun lomassa sieniä talven varalle, ja he poikkesivat merkatulta polulta syvemmälle puiden siimekseen.

Yhtäkkiä heidän edessään avautui odottamaton näky keskellä marraskuista Suur-Lontoon metsää. 35-vuotias mies ja hänen tyttöystävänsä löysivät englantilaisesta metsästä taitavasti kasvatetun kannabisfarmin. Katso kuva tästä.

Viljelmällä oli noin 70 kannabiskasvia. Alue on aiemmin toiminut kuninkaallisena metsästysalueena, mutta on nykyään suosittu virkistys- ja ulkoilukohde. Pariskunta haistoi jo kaukaa, mistä kasvista oli kyse luonnonsuojellulla alueella.

Yllättävän sieniretken tuotokset dokumentoitiin myös valokuviin, ja toimitettiin puistosta huolehtivan Lontoon kaupungin nähtäväksi. Kaupunki pesi kätensä tapauksesta ja tyytyi sanomaan, että asia kuuluu viranomaisille, eikä he voi tehdä farmille mitään ennen sitä, Metro-lehti uutisoi.