Tyttöystävä nuuski miehen puhelinta – kosto meni liian pitkälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteessa mustasukkaiset ihmiset ovat usein taipuvaisia tutkimaan kumppaninsa tekemisiä hieman soveliastakin enemmän esimerkiksi tutkimalla kumppanin viestintää joko kännykästä, sosiaalisesta mediasta tai tilaisuuden tullen jopa sähköpostista.

YouTube
YouTube

Viestintäsalaisuuden rikkomisessa on kuitenkin usein melko vakavasta rikoksesta, joka ansaitsee kunnon koston. Nyt eräs nuori mies kertoo huomanneensa, että hänen tyttöystävänsä tutkii hänen kännykkäänsä, ja siksi mies päätti järjestää tyttöystävälle melkoisen koston.

Mies lavasti kuvan itsestään toisen naisen kanssa pariskunnan sängyssä. Sen jälkeen mies jätti puhelimen houkuttelevasti tyttöystävänsä saataville, poistui itse toiseen huoneeseen ja lähetti kuvan viestinä omaan puhelimeensa. Lopulta mies päästi pilan liiankin pitkälle, koska päästi sekavassa tilassa olevan tyttöystävän poistumaan asunnosta.