Futislegenda Maradona härskissä nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian parhaiden jalkapallotähtien joukkoon on jo vuosikymeniä sitten nostettu Diego Maradona, joka oli aikoinaan idoli kokonaiselle sukupolvelle. Uran päättymisen jälkeen mies on kuitenkin kulkenut skandaalista skantaaliin. Tuorein niistä velloo parhaillaan.

Splash
Splash

Diego Maradona nähdään nimittäin kovasti kohua aiheuttaneissa valokuvissa, joissa hän kuhertelee liiankin intiimeissä merkeissä 24-vuotiaan tyttöystävänsä Rocio Olivan kanssa uima-altaassa. Futistähdellä on nimittäin käsi nuoren rakkaansa jalkovälissä. Pari on taas yhdessä, vaikka taannoin he erosivat myrskyisästi Maradonan syytettyä naista varkaudesta.

Taannoin Walter Rotundo -niminen perheenisä sai kaksostytöt, joille hän antoi idolinsa mukaan nimet Mara ja Dona. Mies työskentelee urheilutoimittajana ja kertoi olleensa ”nämä kaksi maalia” velkaa Maradonalle.

Splash
Splash