Teddykarhuksi puettu koira juoksumatolla – kuin Star Warsin Ewok

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marraskuu on kylmää ja harmaata aikaa, ja se näkyy myös ihmisten yleisessä mielialassa. Onneksi internet tarjoaa helpotusta murheisiin toinen toistaan hellyyttävämpien ja hauskempien eläinvideoiden muodossa.

YouTube
YouTube

Uutisoimme taannoin shih tzu -rotuisesta Munchkin-koirasta, joka oli puettu teddykarhuksi, joka näytti Youtube-videolla hämmentävän paljon henkiin heränneeltä pehmonallelta – tai vastaavasti Star Wars -elokuvista tutulta Ewokilta.

Nyt Munchkin on palannut ilahduttamaan meitä uudella videolla. Tällä kertaa teddykarhukoira esittelee kunto-ohjelmaansa kävelemällä juksumatolla. Videosta kertoi eilen suomalainen koirasivusto Kuono.fi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat