Nainen sai lapsen spermanluovuttajan avulla – pari tapasi myöhemmin ja rakastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Melbournesta kotoisin oleva sinkkunainen oli aina haaveillut äidiksi tulemisesta. Lopulta hän päätyi hankkimaan lapsen anonyymin spermanluovuttajan avulla. Nainen teki valintansa luovuttajasta ja tuli raskaaksi. Naisen yllätykseksi terve tytär syntyi valkoihoisena ja sinisilmäisenä, vaikka äiti oli itse tummaihoinen.

Tuore äiti tiesi, että luovuttaja oli valkoihoinen, mutta hän ei pitänyt todennäköisenä sitä, että hänen tyttärestään tulisi vaaleahiuksinen ja valkoihoinen. Nainen alkoi kiinnostua luovuttaneen miehen taustoista ja halusi tietää hänestä lisää. Hän otti yhteyttä hedelmöitysklinikkaansa joka ilmoitti, että luovuttaja on antanut luvan yhteystietojensa luovuttamiseen mikäli lapset haluavat ottaa häneen yhteyttä ennen täysi-ikäisyyttä.

Ennen lapsukaisen ensimmäistä syntymäpäivää luovuttaja tapasi naisen ja hänen lapsensa. Mies oli sillä hetkellä parisuhteessa, mutta tavattuaan lapsensa äidin huomasi hän, että heidän välillään on ainutlaatuinen yhteys. Myöhemmin mies erosi ja alkoi tapailla lapsensa äitiä. Pian molemmat huomasivat olevansa rakastuneita toisiinsa. Perinteistä poikkeavan perheen tarina on uskomaton ja onnelliset vanhemmat ovat kertoneet tarinansa australialaisessa ajankohtaisohjelmassa. Pariskunta uskoo vahvasti, että kohtalo saattoi heidät yhteen.