Teinillä hämmentävä addiktio – syö pesusieniä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Rosie Skinner on vakioasiakas kaupan puhdistusvälinehyllyllä. Nainen ei kuitenkaan hamstraa pesusieniä siivousintoilua varten, vaan ostaa pesuvälineet herkuteltavaksi. 19-vuotias Rosie Skinner on syönyt pesusieniä viisivuotiaasta saakka.

Erikoisen addiktion omaava opiskelijaneitokainen syö viikossa kaksi kylpemiseen tarkoitettua pesusientä. Hän leikkaa sienet ensin pieniksi paloiksi ja mutustelee niitä päivän mittaan suupala kerrallaan. Hän kertoo rakastavansa erityisesti märän pesusienen tuoksua ja himoitsee sienen aiheuttamaa suutuntumaa kielen päälle.

– Pidän pesusienen koostumuksesta, joka muistuttaa hieman kakkua. Kokeilen ehkäpä pesunientä joskus kuorrutteen kera. Jos minulla on ollut stressaava päivä, saatan hemmotella itseäni pesusieniä napostelemalla, nainen kertoo Mirror-lehdelle.

Nainen on joutunut erikoisen ruokavalionsa takia sairaalaan ensimmäisen kerran 13-vuotiaana, kun hänen vatsastaan poistettiin iso pesusienipallo. Se oli aiheuttanut todella paljon kipuja.

Lääkäri kielsi jo tällöin Rosien maisteluharrastuksen, mutta nainen ei pysty hillitsemään itseään. Hän ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan niele enää pesusientä, vaan sylkäisee sen ulos pureskelemisen jälkeen. Rosien lähipiiri pitää häntä häiriintyneenä, mutta nainen uskoo pesusienihimon olevan vain osa hänen persoonaansa.