Chihuahua valittiin San Franciscon pormestariksi – päiväksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Franciscon kaupunki on osallistunut tempaukseen, jossa on tarkoituksena kampanjoida ja kerätä varoja eläintensuojelua ja -hoitoa varten. Jotta tempaus ei jäisi keneltäkään huomaamatta, on San Franciscon pormestariksi nimitetty yhden päivän ajaksi chihuahua nimeltä Frida.

The Guardian -lehden mukaan koira saapui aamulla kaupungintalolle ottamaan kunnian vastaan. Myöhemmin pormestari tullaan näkemään kaupungilla järjestetyissä tapahtumissa, joissa se kampanjoi tärkeän asian puolesta. Fridan omistaja oli ilmoittanut lahjoittavansa 5.000 dollaria paikalliselle löytöeläinkodille, mikäli Frida äänestettäisiin pormestariksi.

Omistajan toive toteutui ja suloisesta karvakuonosta tuli San Franciscon pormestari. Kampanja on ollut valtava menestys ja ihmiset ovat tehneet lahjoituksia eläinten hyväksi. Frida on ollut esimerkillinen pormestari ja ensimmäinen historiassa, jota lähes kaikki kaupunkilaiset haluavat silittää ja paijata. Kaupungin päättäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä tempaukseen ja Frida on ollut tähän asti erinomainen pormestari.