Uskomaton lihaskimppu! Jake Gyllenhaalin upea muodonmuutos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa näyttelijä Jake Gyllenhaal on treenannut itsensä viimeisintä rooliaan varten valtavaksi lihaskimpuksi. Mies esittää uudessa Southpaw-elokuvassa mestarinyrkkeilijää ja hän on muokannut vartalostaan lihaksikkaan rooliaan varten. Mies on onnistunut tavoitteessaan ja hänestä julkaistut kuvat hämmästyttävät.

Miehen muodonmuutos on valtava verrattuna hänen rooliinsa Nightcrawler-elokuvassa. Jännittävässä Nightcrawler trillerissä mies esitti riutunutta valokuvaajaa, joka valvoi yöt ja päivät työnsä takia. Mies oli laihduttanut itsensä lähes alipainoiseksi Nightcrawler-rooliaan varten.

Gyllenhaal on osoittanut omistautumista esittämilleen rooleilleen ja miehen periksiantamaton asenne on esimerkillinen. Näyttelijä on kertonut, että nyrkkeilijän rooliin valmistautuminen on ollut mielekästä puuhaa. Hän on muun muassa treenannut Floyd Mayweatherin avustuksella Las Vegasissa ja käynyt katsomassa Floydin ja Manny Pacquiaion otteluita. Southpaw-elokuvan kuvaukset ovat vielä kesken ja elokuva saanee ensi-iltansa vuonna 2015.