Komedienne riiteli keskusteluohjelmassa – exien kiista tuntuu tutulta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä ja komedienne Mindy Kaling oli kutsuttu vieraaksi Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmaan. Kesken näyttelijän ja juontajan jutustelun Mindy huomasi yleisössä yllättäen hänelle tuntun henkilön. Yleisössä istui Mindyn ex-poikaystävä Darren.

YouTube
YouTube

Pariskunta vaihtoi kuulumisiaan kesken ohjelman ja lopulta tilanne ”riistäytyi” käsistä. Studioyleisön edessä exät alkoivat riidellä siitä, kumpi on menestyneempi ja kummalla menee paremmin elämässä. Pariskunnan riitely oli hyvin suunniteltu sketsi, johon moni eronnut voi samaistua. Exien välillä oli valtataisto, jossa erosta voittajana selviytyy se, jolla pyyhkii elämässä paremmin.

Hulvattomassa sketsissä Darren väittää olevansa lakimies, jonka NASA haluaa lähettää avaruuteen. Mindy puolestaan turvautuu perustelemaan menestystä saamillaan Emmy-palkinnoilla ja kirjansa Bestseller-titteleillä. Lopulta Mindy jopa tarttuu Kimmeliä kädestä, esittääkseen heidän olevan pari. Kimmel seuraa hämmentyneenä vierestä pariskunnan kinastelua. Sketsin lopussa Jimmy kertoo mielipiteensä ja sen mukaan Mindy voitti ex-kumppaninsa.