Poliisilaitoksella yllättävä naapuri – valtava kannabistehdas vieressä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin South Walesissa on puhuttanut tapaus, jossa poliisilaitos oli pidättänyt naapurirakennuksestaan huumerikollisia. Poliisilaitoksen vieressä olevassa teollisuushallissa oli vuosien ajan toiminut tuottoisa kannabistehdas.

Tehtaan löytö on ällistyttänyt paikalliset poliisit ja monet ovat kuvailleet kannabismäärää suurimmaksi mitä he ovat ikinä nähneet. Poliisit olivat saaneet vihiä kannabistehtaasta ja huumebisnestä pyörittäneet miehet pidätettiin suuressa poliisioperaatiossa.

Monet ovat ihmetelleet, kuinka poliisit eivät ole huomanneet naapurirakennuksessa pyöritettyä toimintaa. Huumeiden viljelyä suoritettiin käytännössä poliisien silmien alla. Poliisi on ilmoittanut, että kolme miestä on pidätettynä tapauksen johdosta.

Daily Mail -lehden mukaan rikolliset ovat toimineet teollisuushallissa jo useiden vuosien ajan. Poliisi ei ole havainnut teollisuusalueella mitään epäilyttävää ja valtava kannabistehdsa on jäänyt heiltä huomaamatta. Poliisi ei ole kommentoinut julkisesti, kuinka suuri määrä tehtaasta takavarikoitiin kannabista, mutta huhujen mukaan kyseessä on valtava erä.