Poliisi ymmällään – karmaiseva nukkekokoelma löytyi suolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viranomaiset joutuvat ajoittain tilanteisiin, jotka vetävät kaiken nähneet poliisitkin sanattomiksi. Nyt sellainen tapaus on kuitenkin käynyt Yhdysvalloissa, jossa suolta löydettiin isohko kokoelma vanhoja nukkeja – kepin nokkiin kiinnitettyinä.

Splash
Splash

Karmaiseva löytö tehtiin Alabaman Autaugassa sijaitsevalla Bear Creek Swamp -suolla, josta poliisit löysivät silminnäkijän havainnon perusteella 21 nukkea.

Valtaosa nukeista oli tehty posliinista ja ne näyttivät vähintään kymmeniä vuosia vanhoilta. Osan kasvot oli maalattu valkoisella spraymaalilla. Parhaillaan poliisit pyytävät kansalaisilta mahdollisia vinkkejä siitä miten ja miksi nuket ovat alunperin päätyneet suolle ja kenen ne ovat.

Splash
Splash
Splash
Splash