Nainen huijasi röyhkeästi rahaa – väitti miestä lapsensa isäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori englantilainen sairaanhoitajan on syyllistynyt röyhkeään huijaukseen. 25-vuotias neitokainen oli väittänyt yhden illan seksikumppanilleen, että hän oli tullut miehelle raskaaksi ja synnyttänyt lapsen. Todellisuudessa naisella ei ollut lapsia lainkaan.

Aina kun mies vaati nähdä taaperonsa, nainen esitteli hänelle ystävänsä lapsen. Sairaanhoitaja oli suunnitellut juonen lypsääkseen mieheltä rahaa. Neitokainen oli tavannut miehen baarissa ja molemmat olivat olleet vahvasti humalassa. Baari-illan päätteeksi pari päätyi samaan osoitteeseen ja aamulla heidän tiensä erkanivat. Lähes vuosi tapauksen jälkeen nainen otti yhteyttä mieheen ja kertoi synnyttäneensä lapsen ja kertoi miehen olevan lapsen isä.

Sairaanhoitaja oli päivittänyt Facebookiinsa kuvia läheisen ystävänsä lapsesta ja väittänyt miehelle, että kuvien taapero on heidän pienokaisensa. Kun mies halusi nähdä lapsensa, pyysi nainen ystävänsä jälkikasvua hoitoon luokseen. Nainen huijasi miestä uskomaan, että he olivat lapsen vanhemmat. Mies uskoi naisen kertomuksen ja alkoi rahoittaa naisen elämää.

Sairaanhoitajana työskentelevällä naisella oli pääsy sairaalan asiakirjoihin ja hän onnistui jopa tekaisemaan lapsen syntymätodistuksen ja miehen isyyttä koskevan DNA-testin tulokset. Mies halusi osallistua lapsen elämään ja maksoi naiselle kuukausittaista tukea. Hän kertoi omille vanhemmilleen tulleensa isäksi ja miehen vanhemmat luulivat, että heistä on tullut isovanhempia.

Totuus paljastui toukokuussa ja asiaa on nyt käsitelty oikeusteitse. Nuori sairaanhoitaja on tuomittu petoksesta ja hänet on erotettu sairaanhoitajan tehtävistään. Nainen sai kahden vuoden ehdonalaisen tuomion tekosistaan. Mies oli tapauksesta järkyttynyt ja hän kommentoi Daily Mail -lehdelle, että hän ei ollut menetetyistä rahoistaan murheissaan vaan siitä, että hänestä tuntui kuin hän olisi menettänyt lapsen.