Amy Childs suostui mainoskuviin – muodot varastivat kuitenkin huomion tuotteelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa suosittu realitytähti ja glamour-malli Amy Childs nousee aika ajoin otsikoihin myös saarivaltion ulkopuolella. Taannoin hän herätti huomiota toimittajan udellessa häneltä punaisella matolla mielipidettä Ebola-viruksesta. Amy nimittäin luuli, että Ebola on bändi.

Splash
Splash

Tällä kertaa Amy Childs on päätynyt otsikoihin merkeissä, joihin eivät liity tappavat virukset. Punatukkainen malli on nimittäin mukana Silk’n Glide -karvanpoistotuotteita esittelevässä kampanjassa. Naisen tyylille uskollisesti Childsin muodot esittävät kuvissa huomattavasti suurempaa roolia kuin varsinaiset karvanpoistotuotteet.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin televisiotöistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.

Splash
Splash