Miss Peppu -kaunotar kriittisessä tilassa – kauneusleikkaus ehkä kohtalokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa toissa vuonna järjestetyssä Miss Peppu -missikilpailussa kolmanneksi sijoittunut muodokas Andressa Urach on noussut kisamenestyksen myötä seuratuksi julkkistähdeksi. Neitokainen on voittonsa jälkeen kiertänyt maailmaa jakamassa ilosanomaansa, mutta nyt hän taistelee hengestään sairaalassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Urachille tehtiin kaksi viikkoa sitten kauneusleikkaus, josta seurasi vakavia komplikaatioita. Muodokas kaunotar meni operoitavaksi, jotta hänen jalkoihinsa ruiskutettu täyteaine hydrogeeli poistettaisiin. Ensin operaatio vaikutti onnistuneen, mutta muutaman päivän päästä alkoivat kovat kivut. Parhaillaan lääkärit tekevät kaikkensa taltuttaakseen pahasti levinneen tulehduksen, Splash News uutisoi.

Miss Peppu -kilpailussa kaikissa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin taannoin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Andressa Urach sijoittui peppukisassa vuonna 2012 kolmanneksi, ja nousi sittemmin otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet ikuistettiin suutelemassa toiseksi missikisassa sijoittuneen Camila Vernaglian kanssa.

YouTube
YouTube