Ei enää sotkuisia johtoja! Langattomat jouluvalot tulevat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Innovatiiviset Aura-valot tekevät tuloaan kauppojen hyllyille. Kalifornialainen yritys on kehittänyt LED-valon, joka toimii täysin langattomasti. Lamppu käyttää energiana magneettikenttää, eikä lamppuja tarvitse jatkossa enää kytkeä verkkovirtaan.

YouTube
YouTube

Monet ovat uudesta keksinnöstä varmasti riemuissaan, sillä yksi joulun kiukkuisimmista hetkistä koetaan yleensä siinä yhteydessä, kun jouluvalojen johtosolmuja selvitellään. Johdollisten jouluvalojen selvittäminen ei ole helppoa puuhaa ja sotkua selvitellessä menee helposti hermot kärsivällisimmiltäkin ihmisiltä.

Nyt ongelmaan on tulossa ratkaisu, joka helpottaa elämää ja säästää kallisarvoista aikaa. Aura-valojen tuotanto on vielä kesken, joten tänä jouluna ei voida vielä nauttia solmuttamasta joulukuusen koristelusta, mutta ensi vuonna valot ovat varmasti jo ympäri maailman myynnissä.