Todellinen rasvapommi! Lasagnessa 33 000 kilokaloria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tosielämässäänkin kaveruksina tunnetut Seth Rogen ja James Franco on nähty valkokankaalla yhdessä menestyskomedioissa. Seuraavaksi he tähdittävät yhdessä Pohjois-Koreaan sijoittuvaa The Interview -elokuvaa, jossa miesten esittämät toimittajat pestataan salamurhaamaan Kim Jong-unin.

YouTube
YouTube

Elokuva on onnistunut herättämään raivoa Pohjois-Korean hallinnon piirissä jo ennen ensi-iltaansa. Nyt James Franco ja Seth Rogen ovat sen sijaan mukana erikoisiin ja rasvaisiin ruokaherkkuihin erikoistuneen Epic Meal Time -ryhmän tuoreella videolla.

Tulevan elokuvansa kunniaksi miehet tekevät videolla 33.000 kilokaloria sisältävän korealaisen barbeque-lasagnen. Uskomaton kaloripommi pitää sisällään muun muassa korealaistyyliin marinoitua ja grillattua bulgogi-lihaa, porsaan vatsaa, kimchi-pannukakkuja ja ranskanperunoita.