Mainossuunnittelija juovuksissa? Katie Pricen kampanjalle nauretaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka povipommina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price myönsi, ettei hän ole käynyt kuntosalilla vuosiin. Siitä huolimatta hän on edelleen upeasssa ruumiillisessa kunnossa. Povipommi Jordanina alunperin tunnetuksi tullut julkkistähti on nyt tosin tehnyt eräänlaisen mahalaskun.

Splash
Splash

Tänä aamuna Katie Price kuvattin Lontoossa markkinoimassa uutta Kissable-hajuvettään. Kampanjan suunnittelija ei ole kuitenkaan ollut ehkä uransa parhaassa vireessä, sillä muodokkaan julkkistähden ylle oli puettu muoviset huulet, joissa luki KISSABLE. Amatöörimäinen toteutus on saanut monet miettimään suunnittelijan pätevyyttä ja epäilemään, että Katie Price on itse suunnitellut kampanjan.

Katie Price kertoi äskettäin, ettei hän ole innokas menemään kuntosalille tulevaisuudessakaan, ellei hänellä ole personal traineria joka patistaa ja neuvoo häntä tekemään liikkeet oikein. Tähtönen on kertonut, että hän voisi kuvitella menevänsä kuntosalille tulevaisuudessa mikäli hän saisi järjestettyä siihen aikaa. Toistaiseksi ratsastaminen on ainoa laji, jota povipommi harrastaa säännöllisesti.

Splash
Splash