Lisa Opie joogasi puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin Miss Nationwide -voittajaksi vuonna 2014. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Tällä kertaa Lisa piti huolta ruumiillisesta kunnostaan puistossa.

Lisa Opie kuvattiin nimittäin eilen joogaamassa Miamissa sijaitsevassa puistossa. Asuna hänellä oli tuttuun tapaan pelkät bikinit, jotka soveltuvat ilmeisen hyvin myös joogaamiseen.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.