Salakuvaaja iski: Putkimies yllätettiin tanssimassa houseklassikkoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Remonttikohteessa työskentelevä mies on kuvannut salaa hulvattoman videon työkaveristaan, jossa ammattitason putkimies tanssii ja polttaa tupakkaa kesken työpäivän. Putkimies on lumoutunut Chicanen Saltwater -houseklassikosta ja tanssii sitä kuin yökerhossa konsanaan.

YouTube
YouTube

Putkimies ei huomaa, että häntä kuvataan ja esittelee upeita tanssiliikkeitään tupakka suupielestä roikkuen. Evening Telegraph -lehti haastatteli videolla esiintynyttä putkimiestä ja hän kertoi olleensa aluksi nolostunut nettiin lisätystä hittivideosta, mutta on myöhemmin huomannut sen olevan hillittömän hauska.

Sen sijaan, että ihmiset olisivat kritisoineet putkimiehen pelleilyä kesken työnteon ovat monet ylistäneet sitä, kuinka tehokkaasti mies on virkistäytynyt tauollaan. Hyväntuulinen putkimies on ottanut ilon irti työtehtävien keskellä, eikä se ole haitannut työnantajaakaan koska miehen työ tuli kuitenkin tehtyä.