Jamesonin viskivarasto ryöstettiin – 15 000 pulloa saaliiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alun perin Dublinissa, mutta nykyisin Etelä-Irlannin Corkissa valmistettu Jameson lukeutuu maailman tunnetuimpiin viskimerkkeihin. Nyt Jamesonin Dublinissa sijaitseva varasto on joutunut ryöstön kohteeksi, kun rikollisten mukaan päätyi tuhansia pulloja väkijuomaa.

Poliisi
Poliisi

Varkaat iskivät varastoon 14. marraskuuta. Paikalla olleiden työntekijöiden mukaan rakennukseen ilmestyi yllättäen kaksi sorkkaraudoin aseistautunutta miestä, jotka pakottivat henkilökunnan päästämään heidät lastauslaiturille. Pian paikalle saapui kolme ryöstäjää lisää.

Rikolliset sitoivat työntekijät ja alkoivat lastata alkoholijuomia kahteen suurikokoiseen kuorma-autoon. Varkaiden mukaan päätyi 2.500 lavallista, eli noin 15.000 pulloa viskiä. The Sunday World -lehden mukaan viranomaiset uskovat ryöstettyjen viskien päätyvän pimeille markkinoille juhlapyhien alla.