Frendit-naistähdet kiroilukisassa – tällaista ei TV-sarjassa kuultu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Frendit-televisiosarjasta tunnetut näyttelijättäret Lisa Kudrow ja Jennifer Aniston ottivat mittaa toisistaan kiroilukisan merkeissä. Leikkimielinen kilpailu järjestettiin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa Julkkisten kiroilukisa -osiossa. Tuomarina kisassa toimi ohjelman juontaja.

YouTube
YouTube

Hulvattomassa kiroilukisassa näyttelijättäret huutelivat toisilleen kiroilu- ja haukkumasanoja. Se kumpi naisista ei keksi sanottavaa viidessä sekuntissa häviää. Molemmat taistelevat sitkeästi voitosta ja kumpikin onnistuu yllättämään mitä omituisimmilla kirosanoilla.

Lähetyksessä kiroileminen ei ole sallittua, joten naisten kiroileminen on korvattu piippauksella. Jotta katsojat saisivat kisasta tolkkua, on kirosanat tekstitetty mukaan lähetykseen lievästi sensuroituna. Hauskassa kisassa voiton vie Jennifer Aniston.