Lentomatkustaja kuvasi videolle lentoemännän odottamattoman show’n

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Billboard-julkaisu valitsi äskettäin vuoden vaikutusvaltaisimmat alle 21-vuotiaat tähdet. Listan ykköseksi nousi uusiseelantilainen 17-vuotias laulajatar Lorde. Hän on tehnyt viimeisen vuoden aikana nousujohdanteista uraa, ja yksi tähden suurimmista hiteistä on Royals-kappale.

YouTube
YouTube

Robynn Shayne -niminen lentoemäntä päätti taannoin yllättää lentokoneen matkustajat esiintymällä heille työkaverinsa akustisen kitaran kanssa. Youtubeen päätyneellä videolla Nainen tulkitsee Lorden Royals-kappaletta hienosti. Myös Lorde itse näki videon ja innostui siitä niin paljon, että päätti kehua Robynnia Twitter-viestissään.

Uusiseelantilainen Lorde, eli Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, syntyi Takapunassa ja kasvoi Aucklandin Devonportissa. Lorden Royals-single pokasi vuoden 2014 Grammy-gaalassa vuoden kappaleen ja parhaan pop-sooloesityksen palkinnot. Feministiksi julistautunut artisti seurustelee maanmieheensä James Lowen kanssa, joka työskentelee valokuvaajana.