Mies esiintyi DJ-supertähtenä festareilla – tuloksena fanikaaos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Perthissä järjestetyssä Stereosonic-tapahtumassa nähtiin tänä vuonna vakuuttava esiintyjä kaarti. Suosittu festivaali veti paikalle tuhansittain juhlijoita ja monet DJ-supertähdet olivat esiintymässä. Eräs mies oli päättänyt huijata festarikansaa esittämällä olevansa DJ Steve Aoki.

YouTube
YouTube

Etäisesti Steve Aokia muistuttava Jarrad Seng on ammattivalokuvaaja. Mies oli päättänyt kuvata huijausprojektinsa videolle ja julkaista sen festareiden jälkeen netissä. DJ Steve Aoki oli yksi festarien esiintyjistä, joten ihmisille oli helppo uskotella, että festarialueella pyörivä Seng oli amerikkalainen DJ-supertähti.

Mies oli ajanut partansa ja pukeutunut samalla tavalla kuin Aoki. Lopputuloksena Seng muistutti Aokia erehdyttävän paljon ja vierekkäin miehet olisivat olleet kuin kaksi marjaa.

Festareilla miehen huijaus meni täydestä, ja tuloksena oli melkoinen fanikaaos. Ihmiset lähestyivät häntä ja pyysivät saada yhteiskuvia ja nimmareita mieheltä. Huijari sai paljon kehuja hänen musiikkiurastaan. Seng itse naureskeli, että ihmiset olivat erityisen hämmentyneitä kun DJ Steve Aoki oli parhaillaan esiintymässä ja samaan aikaan festarialueella oli toinen ”Steve Aoki”.

Festareiden jälkeen mies paljasti totuuden netissä ja pyysi anteeksi kaikilta ihmisiltä, joita hän oli huijannut. Mies kertoi, että kaikissa niissä sadoissa selfieissä on väärä mies, sillä hän on Jarrad Seng eikä Steve Aoki.

Monet ovat ottaneet asian huumorilla ja todenneet, että huijaus oli niin hyvä, että siitä on mukava olla selfieitä todisteena. Seng on lupautunut tarjoamaan oluen niille, ketkä ovat pahoittaneet mielensä huijauksesta. DJ Steve Aoki oli kuullut miehen huijauksesta ja hän oli pitänyt sitä hauskana ja harmittomana pilana, etenkin kun mies kertoi totuuden myöhemmin julkisesti sosiaalisessa mediassa.