Suomalaisvideo USA:n uutiskanavalla: ”Näin kiinni olemme kännyköissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta on tänä vuonna tullut enemmän YouTube-hittejä kuin koskaan aiemmin, sillä monet suomalaisvideot ovat saavuttaneet miljoonayleisöjä maailmalla. Seuraava mahdollinen miljoonayleisöt tavoittava video voi olla Toni Cristianin parodia siitä miten kiinni ihmiset ovat nykyisin kännyköissään.

YouTube
YouTube

Toni Cristianin video noteerattiin eilen amerikkalaisen ABC 7 -uutiskanavan suositussa Eyewitness News -osiossa päivän kevennyksenä. Videolla nuori mies herää aamulla kännykkä kädessään ja kulkee läpi päivän askareiden kännykkä tiiviisti kädessään kuin se olisi kasvanut käteen kiinni. Uutisten mukaan ilmiölle on keksitty jo nimikin, nomophobia, joka tarkoittaa pelkoa elää ilman kännykkää.