Mark Wahlberg haluaisi poliisiksi – rikosrekisteri esteenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä ja tuottaja Mark Wahlberg on paljastanut haluavansa työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena poliisina. Mies on haaveillut poliisiopintojen suorittamisesta jo useita vuosia, mutta ei ole voinut tavoitella unelmiaan, koska hänellä on rikosrekisteri.

Vuonna 1988 Mark Wahlberg tuomittiin pahoinpitelystä. Syytteen mukaan näyttelijä oli hyökännyt miehen kimppuun, ja kahakan seurauksena uhri oli menettänyt pysyvästi näkönsä toisesta silmästään. Näyttelijä oli vankilassa 45 päivää ja sen jälkeen hän pääsi ehdonalaiseen.

Mies on äskettäin anonut Massachusettsin osavaltion tuomioistuimelta rikosrekisterin armahtamista, jotta hän voisi liittyä Los Angelesin poliisivoimiiin ja työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena. TMZ-viihdesivuston mukaan vaikutusvaltainen viihdemaailman multitalentti on vakuuttanut tuomioistuimelle, että hän ei ole enää sama mies.

Wahlberg on kertonut olevansa lakia kunnioittava kansalainen, joka haluaa mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä vapaaehtoisena poliisivirkailijana. Massachusettsin tuomioistuin on ottanut asian harkintaan ja pian selvinnee, tuleeko Mark Wahlbergista vielä poliisi vai joutuuko hän tyytymään poliisien elokuvarooleihin.