The Sun haukkui Russell Brandin – julkaisi eeppisen vastaiskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Russell Brand on noussut uransa lisäksi tunnetuksi myös lukuisten naisseikkailujensa vuoksi. Avoimesti seksiaddiktiksi julistautunut julkkiskoomikko on seurustellut useiden julkkisnaisten kanssa. Kaikki eivät miehestä kuitenkaan pidä.

YouTube
YouTube

Suosittu brittiläinen juorulehti The Sun on nyt julkaissut etusivullaan jutun, jossa se sivalsi näyttävästi Brandia. Lehti uutisoi, että sen tekemän gallupin mukaan britit eivät pidä Brandia hauskana. Mies kuitenkin iski takaisin eeppisen onnistuneesti, sillä hän julkaisi videon, jolla ruoti avoimesti The Sun -lehden omistaja Rupert Murdochin veronkiertoa.

Russell Brandiin romanttisessa mielessä viime aikoina yhdistetty Jemima Khanin tunnetaan myös brittinäyttelijä Hugh Grantin exänä. Jemimalle Russellin seksiaddiktio oli kertomusten mukaan vain lisämauste makuuhuoneessa ja pari hehkutti aiemmin heidän loistavaa sänkykemiaansa. 38-vuotias mies on luonut menestyksekkään uran televisiossa ja elokuvien parissa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Penelope, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek ja Rock of Ages.