Poliisi pidätti pokerimiljonäärin – Dan Bilzerian aikoi valmistaa räjähteitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään All In -lehden videosta, jossa pokerimiljonääri Dan Bilzerian kertoo itsestään ja luksuksentäyteisestä elämästään. Olemme aiemmin julkaisseet myös miehen Instagram-kuvia, joista valtaosa miehistä voisi mennä vihreäksi kateudesta.

LiveLeak
LiveLeak
Splash
Splash

Taannoin mallikaunottaren katolta heittänyt ja loukkaantumisen aihuttanut Bilzerian on nyt joutunut kahnaukseen viranomaisten kanssa. Hänet nimittäin pidätettiin TMZ-julkaisun mukaan epäiltynä räjähdysaineiden hallussapidosta ja aikeista valmistaa räjähteitä. Poliisi julkaisi pidätyksestä asiakirjan.

Arviolta 100 miljoonaa dollaria pokerissa voittanut Bilzerian kertoi aiemmin All In -lehden haastattelussa, että valtavan omaisuuden paras puoli on se, että saa tehdä mitä haluaa, eikä tarvitse tehdä kuten joku muu haluaa. Mies asuu Hollywood Hillsin ökyalueella aseistettujen henkivartijoiden kanssa.

YouTube
YouTube