Miss Peppu 2014 paljasti – ostaa itselleen neitsyyden!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias brasilialainen malli, Indianara Carvalho on Miss Peppu 2014. Kilpailussa etsitään Brasilian parasta takamusta, ja Carvalhon peppu todettiin kisassa parhaaksi. Kisan voittaja on nyt päättänyt ostaa itselleen neitsyyden takaisin.

Splash
Splash

Carvalho on kertonut, että hän haluaa löytää uuden rakkauden leikkauksen avulla ja olla neitsyt uudelleen. Hänellä on kiire saada leikkaus tehtyä ennen seuraavia alastonkuvauksia.

– Halusin saada tämän leikkauksen ennen kuin minusta otetaan uusia kuvia. Minusta ei tuntuisi hyvältä esiintyä kuvissa alasti, ellen ole juuri samanlainen kuin syntyessäni tähän maailmaan. Ymmärrätte varmaan, mitä tarkoitan, Carvalho kommentoi Daily Mail -lehden mukaan.

Leikkauksessa immenkalvo voidaan luoda erityisen geelin avulla, jolloin uusi neitsyys kestää muutaman päivän. Jos haluaa lopullisempia tuloksia, immenkalvo tehdään emättimen seinämästä leikatulla palalla, jonka kiinnittämisen jälkeen yhdynnästä täytyy kieltäytyä kolmen kuukauden ajan.

Splash
Splash