The Rock jakoi treenikuviaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Showpainijana ja näyttelijänä tunnettu lihaskimppu The Rock nähdään lähitulevaisuudessa uuden realitysarjan juontajatähtenä. Dwayne The Rock Johnson on ottanut osaa projektiin, jossa autetaan ihmisiä valmentamisen kautta erilaisissa elämäntilanteissa.

Elämän raiteille saaminen tiettyjen rutiinien kautta on näyttelijälle tuttua. The Rock noudattaa erittäin kurinalaisesti jokaiselle päivälle laadittua rutiinia, eikä poikkea siitä, vaikka välillä mieli tekisi. Mirror-lehden mukaan 42-vuotias aloittaa päivänsä heräämällä neljältä aamulla treenaamaan.

Kovan treenin päätteeksi mies nauttii ”mestareiden aamupalan”, joka sisältää paljon proteiinia ja energiaa. Näyttelijä on nyt jakanut kuvan hurjan näköisestä aamupalastaan Instagramissa.

The Rockin lihasten ja ulkonäön ylläpitäminen vaatii paljon työtä. Hän onkin kirjoittanut Instagramiinsa lisätyn kuvan tekstissä, että neljältä on herättävä, vaikka kuinka väsyttäisi. Välillä laittaa puhelimen torkkuherätys päälle, mutta hän ei tee sitä.

Näyttelijän omistautumiskyky on ihailtava piirre, ja se on ollut varmasti yksi syy sille, miksi mies on valittu uuden realityohjelman tähdeksi. Uusi televisiosarja Wake Up Call pyörähtää pian käyntiin, ja siinä The Rock auttaa erilaisten ongelmien kanssa painivia ihmisiä. Mies toimii valmentajana ihmisille, jotka tarvitsevat apua erilaisiin ongelmiinsa. Sinnikkyyttä ja tahdonvoimaa kaipaaville ihmisille Johnson on varmasti juuri oikeanlainen valmentaja.