Slummien miljonääri -näyttelijäpari erosi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hittielokuvasta Slummien miljonääri tunnetut näyttelijät Dev Patel ja Freida Pinto ovat eronneet kuuden vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunta ihastui toisiinsa kansainvälisesti palkitun elokuvan kuvauksissa ja heidän tosielämän rakkasutarina kosketti ihmisiä ympäri maailman.

Pariskunnan erosta on huhuttu jo kuukausia. Monet ovat pitäneet eroa edeltävänä merkkinä jo sitä, että Dev ei osallistunut Freidan 30-vuotissyntymäpäiväjuhlille lokakuussa. Telegraph-lehden mukaan viihdejulkaisut ovat myös kiinnittäneet huomiota siihen, että pariskunta ei ole näyttäytynyt yhdessä lähes vuoteen.

Toistaiseksi näyttelijät eivät ole kommentoineet eroa, eikä tähtien edustajia ole tavoitettu asiaan liittyen. Vaikuttaisi siltä, että eroon ei liittynyt suurempaa draamaa, vaan pariskunta kasvoi erilleen. Freida Pinton ihailijat ovat tuskin pahoillaan erouutisesta, sillä se vain tarkoittaa sitä, että ylistetty kaunotar on jälleen vapaalla jalalla.