Kellarista löytyi aarre! 1970-luvun Ferrari keräsi pölyä 25 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli halajaa itselleen Ferrari-merkkistä autoa, kannattaa sellaisesta varautua maksamaan varsin sievoisen summan. Rikkaimmille autoharrastajille italialaiset urheiluautot ovat kuitenkin niin arkipäiväisiä, että osa Ferrareista unohtuu jo autotallin perukoille.

RM Auctions
RM Auctions

RM Auctions -huutokauppa asettaa maaliskuussa myyntiin Ferrari 365 GTB/4 Daytona Berlinetta -auton, joka on vuosimallia 1971. Alun perin Patrick Sinn -nimisen miehen omistama auto on ollut käyttämättömänä vuodesta 1989 asti. Viimeisten 25 vuoden ajan se on kerännyt pölyä autotallissa.

Auto on restauroitu myyntiä varten, ja sen matkamittariin on ehtinyt kerääntyä ainoastaan hieman yli 90.000 kilometriä. Kaiken kukkuraksi auto on varustettu valmistusajalle tyypillisellä kahdeksanraitaisille nauhoille tarkoitetulla soittimella ja samaisessa formaatissa olevalla Disco Rock -kokoelmalevyllä. Autenttisesta 1970-luvun ferrarielämyksestä saa varautua maksamaan ainakin 500.000 euron hinnan.

RM Auctions
RM Auctions
RM Auctions
RM Auctions
RM Auctions
RM Auctions