Hakkerit paljastivat sähköpostiviestin: ”Angelina Jolie on lahjaton kakara!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Angelina Jolie ja Brad Pitt menivät tänä syksynä kaikessa hiljaisuudessa naimisiin ranskalaisessa kappelissa. Hollywoodin unelmapariskunnan kumpikin osapuoli lukeutuu tämän hetken suosituimpiin näyttelijöihin, mutta kaikki tahot eivät ole innostuneita heidänkään saavutuksistaan.

Hakkereiden vuotamista Sony Pictures -elokuvastudion sisäisistä sähköpostiviesteistä paljastuu, etteivät Hollywoodin vaikutusvaltaisimmat tahot suhtaudu suosituimpiinkaan näyttelijöihin aina optimistisesti. Tuottaja Scott Rudin kutsui yhtiön puheenjohtajiin kuuluvalle Amy Pascalille osoitetussa sähköpostiviestissä näyttelijätärtä minimaalisen lahjakkaaksi hemmotelluksi kakaraksi.

Kiivas keskustelu koski Sony Pictures -yhtiön suunnittelemaa Steve Jobs -elokuvaa. Elokuvan ohjaajaksi kaavailtiin Fight Club ja The Social Network -ohjaaja David Fincheriä. Scott Rudinin viestien mukaan Angelina Jolie painosti Fincheriä jättämään projektin, sillä näyttelijätär halusi miehen oman Cleopatra-elokuvansa ohjaajaksi. Rudin on puolestaan edelleen suunnittelunpöydällä olevan Steve Jobs -elokuvan tuottaja.

Sony Picturesin Steve Jobs -elokuvan päärooliin kiinnitettiin aikaisemmin tänä vuonna Christian Bale, ja elokuvan oli tarkoitus olla David Fincherin ohjaama. Kumpikin taho on sittemmin jättänyt projektin. Sony Pictures -tuotantoyhtiöön kohdistunutta hakkereiden iskua epäiltiin aluksi Pohjois-Korean alulle panekmaksi, mutta valtion johto on kiistänyt osallisuutensa tapaukseen.