Portsari ei tunnistanut! Keanu Reeves ei päässyt omiin bileisiinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Keanu Reeves myöhästyi perjantaina omista juhlistaan New Yorkissa, kun ovimies ei tunnistanut häntä. 50-vuotias tähti oli odotellut 20 minuuttia newyorkilaisen The Leonora -ravintolan ulkopuolella, kun ravintolan portsari ei tunnistanut häntä.

Juhlat olivat Keanun tähdittämän Daughter of God -nimisen elokuvan kuvausten päättymisen juhlistamiseksi järjestetty karonkka. Hollywood-tähtien luottokuski Ronny Sunshine näki lopulta Reevesin seisoskelemassa ravintolan ulkopuolella sateessa, eikä voinut uskoa silmiään.

– Keanu Reeves näyttää toki aika tavalliselta mieheltä, mutta uskomatonta, että ovimies ei tunnistanut häntä. Olivathan ne kuitenkin Reevesin omat juhlat, Sunshine kommentoi Page Six -uutisten toimitukselle.

– Hän odotteli kärsivällisesti sateessa, että sisältä tulisi joku tuttu käymään ulkona ja ottaisi hänet mukanaan sisälle. Hän olisi voinut sanoa, että: ”Hei, olen Keanu Reeves”, mutta se ei ole hänen tyylistään.

Ravintolan omistaja Noel Ashman on ollut tapahtuneesta todella pahoillaan.