Fani sai paniikkikohtauksen – Angelina Jolie lohdutti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Angelina Jolie oli menossa vieraaksi The Daily Show with Jon Stewart -keskusteluohjelmaan ja kohtasi studion ulkopuolella ison joukon faneja, paparazzeja ja lehdistöä. Yksi faneista sai ihmishälinän keskellä paniikkikohtauksen, jonka jälkeen hän sai Jolielta erityistä huomiota.

Splash
Splash

Angelina Jolien saapuessa studion ulkopuolelle salamavalot välähtelevät ja kaikki huutavat hänen nimeään. Fanilaumaa on pitelemässä aita, jonka takaa Jolie kirjoittelee nimikirjoituksia ja poseeraa kuvaajille. Jolie näyttää todella välittävän faneistaan ja ottaakin monien kanssa yhteiskuvan kaikista häiriötekijöistä huolimatta.

Yksi faneista alkoi huutaa ja hänet viedään kauemmas ihmisjoukosta ja samalla lähemmäs idoliaan. Jolie huomaa hädissään olevan fanin istumassa ja haluaa käydä varmistamassa, että hänellä on kaikki hyvin. Saadessaan idoliltaan vähän erityistä huomiota alkoi fanin hätääntynyt itku pikkuhiljaa muuttua leveäksi hymyksi.

Splash
Splash