Lentäjä päästi poptähden ohjaamaan matkustajakonetta – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikolainen laulajatar Esmeralda Ugalde ja hänen näyttelijätär-ystävänsä Samadhi Zendejas olivat palaamassa lomakohteesta kotiinsa. Viehättävät neitokaiset päättivät ajankulukseen kysäistä paluulennolla lentokoneen henkilökunnalta saisivatko he vierailla koneen ohjaamossa.

Henkilökunta suostui julkimoiden pyyntöön ja päästivät heidät ohjaamoon. Neitokaiset olivat pyytäneet kapteenilta lupaa istahtaa hetkeksi lentokoneen puikkoihin, johon kapteeni oli suostunut. Autopilotilla lentävä kone oli vakaa, eikä kapteeni ajatellut siitä olevan haittaa, että tähtöset vähän kokeilisivat miltä kapteenin paikalla istuminen tuntuu.

Tytöt päättivät ikuistaa hetken lentokoneen ohjaamossa ja lopulta naisten kuvaussessio lähti käsistä. Kapteeni oli antanut hattunsa tähtösten käyttöön ja he räpsivät kuvia, joissa he ohjaavat konetta. Kun lentokone oli laskeutunut, naiset päivittivät hassuttelukuvansa sosiaaliseen mediaan. Kuvista nousi välittömästi kohu ja lentokonetta ohjannut kapteeni sai potkut.

Daily Mail -lehden mukaan yhtiö perusteli potkuja sillä, että heillä on tiukat turvallisuussäännöt, joiden mukaan ulkopuolisilla ei ole asiaa lentokoneen ohjaamoon. Tilanteesta teki vakavamman se, että molemmat tytöistä olivat kaiken lisäksi istuneet kapteenin paikalla. On sanomattakin selvää, että tapaus kaduttaa lentokapteenia. Mies menetti menestyksekkään uransa muutaman Instagram-kuvan takia.