Hittisarjan lapsitähti Allie Grant varttui aikuiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Allie Grant on kokenut valtavan muutoksen lapsitähdestä aikuiseksi näyttelijättäreksi. Grant on tunnettu muun muassa amerikkalaisista televisiosarjoista Weeds ja Suburgatory. Weedsissä Grant näytteli vuosina 2005 – 2009.

Suburgatory-sarjassa, joka Suomessa tunnetaan nimellä Lähiöunelmia, Grant on näytellyt Lisa Shay -nimistä tyttöä vuodesta 2011 lähtien. Media on seurannut Allie Grantin muodonmuutosta lapsesta aikuiseksi. Grant löi katsojat ällikällä esiintyessään ABC-kanavalla näytetyssä keskustelupaneelissa upea punainen mekko yllään. Näyttelijä oli myös hoikistunut huomattavasti.

Allie Grant on syntynyt vuonna 1994 ja on nyt 20-vuotiaana puhjennut kukkaan. On normaalia, että nuorien paino putoaa pituuskasvun aikana ja teini-iässä tapahtuu näkyvimpiä muutoksia ulkonäköön, mutta Grantin muutos on siitä huolimatta huikea. Sosiaalisissa medioissa on jonkin verran spekuloitu kuitenkin sitä, onko Grantin laihtuminen mennyt jo liiallisuuksiin.