Naisella erikoinen joulupuu – lähes kaksimetrinen kannabiskasvi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chileläinen Angelica Navarro Pereira on jäänyt kiinni huumeiden myymisestä ja hallussapidosta. Pereiran kotoa löytyi 21 kannabiskasvia ja 29 pussia kannabista annosteltuna myyntiä varten sekä kaksi haulikkoa, RT News raportoi. Yksi kasveista oli ympäröity lahjapaketeilla.

YouTube
YouTube

– Kun juttelin Angelican kanssa eilen, hän kertoi minulle lastensa tulevan todella nauttimaan tästä joulusta ja kerskui heillä olevan hienoin joulupuu. En ollut kuitenkaan nähnyt hänen kantavan joulukuusta sisälle taloonsa. Nyt tiedän miksi, naapuri kommentoi Metro-lehden mukaan.

Poliisit olivat tutkineet Pereiraa kuukausia ja yrittäneet saada kerättyä tarpeeksi todistusaineistoa hänen pidättämisekseen. Poliisit olivat ajatelleet kotoa löytyvän jonkin verran huumeita, mutta he eivät voineet kuvitellakaan määrän olevan näin iso, saatika Pereiran käyttävän kannabiskasvia joulupuunaan.