Photoshoppaaja yhdistää julkkikset ja piirroshahmot: ”Putin+Tintti=Putintti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blogipalvelu Tumblrin luoneet David Karp ja Marco Arment tuskin osasivat arvata perustaessaan sivustoa vuonna 2007, minkälaista sisältöä siellä tultaisiin näkemään tulevaisuudessa. Palvelu on tarjonnut kodin mitä erikoisemmille kuvablogeille.

Buffalobillgates.tumblr.com
Buffalobillgates.tumblr.com

Yksi tällaisista sivuista on Kalle Mattson -nimisen ruotsalaisen graafikon Buffalo Bill Gates -blogi. Kuten nimestä voi päätellä, blogin sisältö koostuu kuvista, joissa kahden erilaisen julkkiksen kasvot on yhdistetty toisiinsa.

Mukana ovat muun muassa Tintin ja Putinin välimuoto Putintin, 2pacin ja Pac-Manin yhdistelmä 2pac Man sekä Lady Gagan ja tunnetun venäläisen kosmonautin piirteitä yhdistävä Lady Gagarin.

Buffalobillgates.tumblr.com
Buffalobillgates.tumblr.com