Kultainen polkupyörä Ferraria kalliimpi – tätä ei jätetä parkkiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolainen yritys Goldgenie on valmistanut sporttisen menopelin kullasta. Ylellinen luksuspyörä on pinnoitettu puhtaalla 24 karaatin kullalla ja se maksaa peräti 315.000 euroa. Yrityksen edustaja on kehuskellut sen olevan Ferraria arvokkaampi kulkupeli.

YouTube
YouTube

Goldgenie on esitellyt kultaisen pyöränsä nettiin lisätyllä videolla. Yrityksen edustajat ovat sitä mieltä, että pyörä on kuin liikkuva taideteos. Kultainen pyörä on täysin ajokelpoinen, vaikkakin ei kovinkaan käytännöllinen. Arvokkaalla pyörällä liikkuminen olisi todennäköisesti erittäin haastavaa, sillä pyörää ei voisi parkkeerata tai jättää vartioimatta hetkeksikään.

Kullattu pyörä huokuu arvokkuutta ja varakkuutta. Yritys on kertonut, että erikoisella polkupyörällä on myös keräily- ja taidearvoa. Jää nähtäväksi, päätyykö polkupyörä osaksi varakkaan omistajan taidekokoelmaa vai tullaanko kultainen kapistus näkemään brittiläisillä pyöräteillä.