Nuori pari riehui – lentokone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lentoyhtiö Air Asian lennolla sattui ikävä välikohtaus, kun matkustaja alkoi haastaa riitaa henkilökunnan kanssa. Huonokäytöksinen naismatkustaja oli närkästynyt siitä, että häntä ei ollut sijoitettu koneessa poikaystävänsä viereen.

Lentoemot eivät halunneet matkustajan aiheuttavan kohtausta lentokoneessa, joten he sopivat muiden matkustajien kanssa paikkojen vaihdosta, joten pari pääsi lopulta vierekkäin istumaan. Se ei kuitenkaan riittänyt heille, sillä pari oli edelleen erittäin tuohtunut kokemastaan vääryydestä ja jatkoi riidan haastamista henkilökunnan kanssa.

Tilanne äityi väkivaltaiseksi, kun pariskunta alkoi vaatia kuittia tekemistään ostoksissa koneessa. Koska ostotilanne oli tapahtunut aiemmin, ei lentoemo voinut tulostaa heille uutta kuittia. Niinpä naismatkustaja heitti lentoemon päälle kuumaa vettä. Myös poikaystävä raivoistui ja heitti nuudelikeittonsa lentokoneen käytävälle ja uhkasi väkivaltaisesti henkilökuntaa.

Bangkokista lähtenyt lento joutui palaamaan takaisin kentälle matkustajien aiheuttaman turvallisuusriskin takia. Muut lentomatkustajat seurasivat kauhistuneina vierestä pariskunnan riehumista ja monet onnistuivat kuvaamaan tilanteen videolle. Koneen laskeuduttua riehujat pidätettiin. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, onko tapahtumien seurauksena vankeustuomio.