Kaapista löytyi valmisateria päiväyksellä 11.10.1974 – tältä paketin sisältö näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan Stara uutisoi McDonald’sin juustohampurilaisesta, joka oli vuoden vanha eikä näyttänyt mitään homehtumisen merkkejä. Nyt eräs mies on lisännyt Reddit-sivustolle kuvia 40 vuotta sitten vanhentuneesta valmisateriapakkauksesta, jonka hänen vaimonsa oli saanut isoäidiltään.

Mies ei keksinyt paketille mitään muuta käyttöä kuin avata se, ottaa siitä kuvia ja jakaa ne maailmalle. Kuvista voimme nähdä, että aterialle ei ole käynyt kuinkaan eikä sieltä ryömi ulos mitään elävää. Paketissa on päiväys 10. marraskuuta 1974.

Pussin sisällä oleva juustojauhe ei ole mennyt huonoksi niin kuin ei makaronikaan. Tästä voimme päätellä, että tässä ei ole kovinkaan ravintorikas ateria kyseessä. Onneksi juustomakaroni jäi isoäidiltä syömättä.