Transformers-elokuvan kaunotar on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Rosie Huntington-Whiteley on näyttelijä ja huippumalli, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Taannoin tähti esiintyi M&S-yhtiön tuoretta alusvaatemallistoa esittelevässä mainoskampanjassa.

rosiehuntingtonwhiteley17122014

Nyt Rosie Huntington-Whiteley poseeraa Harper’s Bazaar -lehden sivuilla ja kansikuvassa. Mallikaunotar jakoi lehdessä nähtäviä kuvia myös Instagram-tilillään, joten neitokaista pääsevät ihastelemaan muutkin kuin lehden lukijat.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.