Selfiet uudelle tasolle lentokoneessa – ei onnistu keneltä tahansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat tänä päivänä tottuneita kuvaamaan itseään. Omia kasvokuvia, joita kutsutaan myös nimellä selfie, napsitaan häpeilemättä milloin missäkin. Yksi mies on vienyt selfien aivan uudelle tasolle ja tehnyt kuvan, jossa hän on itse 100 kertaa.

JetBlue -nimisen lentoyhtiön työntekijä Timothy LaBranche on ottanut itsestään sata otosta, että on saanut aikaiseksi yhden uskomattoman kuvan. Kuvassa LaBranche istuu Embraer E-190 matkustajakoneen jokaisessa paikassa.

Tämä kuva on vaatinut jo jonkin verran suunnittelua. Mies käy istumassa jokaisella istumapaikalla ja hänellä on eri asentoja ja ilmeitä ikään kuin eri ihminen olisi niissä kaikissa. Lopputulos on upea eikä samanlaista kuvaa varmasti ihan heti tule vastaan.