Lisa Opien vartalossa ei mitään ylimääräistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin Miss Nationwide -voittajaksi vuonna 2014. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Tällä kertaa kohumissi on esitellyt vartaloaan uimarannalla.

Lisa Opie ikuistettiin Miamissa rannalla, jonne hän oli pukeutunut valkoisiin tyylikkäisiin bikineihin. Terveyden perikuva esitteli vartaloaan, jossa ei ole mitään ylimääräistä.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.