Mies löysi viimein exänsä kaiman – matkakumppaniksi maailman ympäri!

Matkailu · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa Kanadan Torontossa asuvalle Jordan Axanille kävi huonosti erotessaan tyttöystävästään juuri ennen yhteistä matkaa. Kyseessä on maailmanympärysmatka, jonne mies ryhtyi etsimään seurakseen samannimistä tyttöä kuin hänen entinen tyttöystävänsä.

Axani on nyt löytänyt itselleen matkakumppanin eikä lippu mene hukkaan. Elizabeth Gallagher -nimisiä hakijoita matkaseuraksi ilmoittautui yhteensä 18 kappaletta, joista Axani valitsi yhden. Matkalle valittu 23-vuotias Gallagher on Nova Scotiasta kotoisin ja kertoo, että hän ei etsi romanssia.

– Minulla on vakava parisuhde ja olemme olleet poikaystäväni kanssa kauan yhdessä. Me suunnittelemme yhteisen talon ostamista ja meillä on koiranpentukin, joten en etsi tällä hetkellä suhdetta, Gallagher kertoo New York Post -lehden mukaan.

Gallagherin poikaystävä ei ole innoissaan siitä, että toinen mies vie hänen tyttöystäväänsä ympäri maailmaa joulun ja uudenvuoden aikaan. Marriott International on kuitenkin pitänyt huolen siitä, että matkustava pari on saanut vaihdettua yhteiset huoneet erillisiksi heidän matkansa ajaksi.

Axani on pahoillaan siitä, että hän ei voinut ottaa jokaista matkalle hakenutta tyttöä mukaan. Axani sai heidän ansiostaan kimmokkeen perustaa A Ticket Forward -nimisen hyväntekeväisyyskohteen, joka kerää matkarahaa vähätuloisille ihmisille.